Graditeljstvo i geodezija

UČILIŠTE INFORMO

KVALIFIKACIJE ZA BOLJE SUTRA

Učilište INFORMO je ustanova registrirana za obrazovanje odraslih i obrazovanje u programima za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije, kao i za programe osposobljavanja i usavršavanja.

U programima osposobljavanja za rukovatelje radnim strojevima osim općih ciljeva, znanja, vještina i stavova za osobni razvoj i daljnje učenje, obrazovni program polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih i teoretskih znanja i vještina za obavljanje
poslova rukovanja željenim radnim strojem.

Rukovatelj bagerom

Polaznici ovog programa osposobljavanja stječu znanja i vještine za stručno i sigurno obavljanje zadaća rukovanjem radnim strojevima-bagerom

Rukovatelj viličarom

Polaznici ovog programa stječu  znanja za stručno obavljanje zadaća rukovanja viličarom. Polaznici tijekom osposobljavanja po ovom programu dolaze do određene razine znanja i vještina.

Rukovatelj hidrauličnom dizalicom

Polaznici ovog programa stječu  znanja za stručno obavljanje zadaća rukovanja hidrauličnom dizalicom. Polaznici tijekom osposobljavanja po ovom programu dolaze do određene razine znanja i vještina.

Učilište INFORMO je ustanova registrirana za obrazovanje odraslih i obrazovanje u programima za stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije, kao i za programe osposobljavanja i usavršavanja.

Učilište Petrinja

V. Nazora 16 (AŠ Klindić)

info@uciliste-informo.hr

098 / 183 - 4930

}

Radno vrijeme: 08h - 16h

Učilišta Sisak

S.S. kranjčevića 13, 44 000 Sisak (AŠ Klindić)

Trg hrvatske državnosti 1, 44 010 Sisak-Caprag

info@uciliste-informo.hr

098 / 183 - 4930

}

Radno vrijeme: 08h - 16h

Učilište Zagreb

Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (okretište Črnomerec)

info@uciliste-informo.hr

099 / 555 - 2202

}

Radno vrijeme: 08h - 16h